Pin It button on image hover

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Πάσχα 2015

  Όπου και να κοιτάξεις, βλέπεις όμορφες πασχαλινές κατασκευές από αξιόλογες συναδέλφους! Όμορφες και πολλές πρωτότυπες ιδέες σε μια ανιδιοτελή ανταλλαγή!! Είναι πολύ όμορφο να  δουλεύουμε σαν ομάδα, βοηθώντας με τις ιδέες της η μία την άλλη!!
  Οι δικές μας κάρτες για φέτος είναι μια ιδέα που είδαμε εδώ και μας άρεσε πολύ. Κυρίως εύκολες γιατί το χρονικό διάστημα που αφιερώσαμε στο Πάσχα δεν ήταν πολύ (λόγω 25ης Μαρτίου φυσικά).










   Τα καλαθάκια μας επίσης εύκολα, με άχρηστο υλικό και φυσικά οικονομικά!







   Τα αβγά μας φέτος τα μισά βάψαμε πράσινα και προσπαθήσαμε να φτιάξουμε το "πολύχρωμο λιβάδι" και τα άλλα μισά κόκκινα και φτιάξαμε πασχαλίτσες










   Παίξαμε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Εμείς λοιπόν δεν ψάξαμε κρυμμένα αβγά αλλά έναν κρυμμένο θησαυρό που φυσικά ήταν σοκολατένιες πασχαλίτσες. Έπρεπε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που μας έδιναν τα  κρυμμένα σημειώματα σε διάφορες κρυψώνες του σχολείου, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και να συνεχίσουμε,  ώσπου να φτάσουμε στο θησαυρό!











   Ένα πανικός φυσικά έγινε αλλά δεν πειράζει, ο σκοπός μας ήταν σοβαρός!!



   Παίξαμε παιχνίδι αντιστοίχησης με λέξεις σχετικές με το Πάσχα









   Παίξαμε παιχνίδια στον υπολογιστή όπως memory




    Φυσικά Πάσχα χωρίς επιτραπέζιο δεν γίνεται. Ονομάσαμε το επιτραπέζιο μας "Τα καροτάκια". Είναι ένα παιχνίδι που θα μας βοηθήσει στην πρόσθεση. Κάθε παίκτης ρίχνει τα ζάρια μέχρι να συμπληρώσει, μέχρι να φάνε λέμε εμείς τα λαγουδάκια του, τους αριθμούς 1 έως 12.











Φυσικά έγιναν και πολλά άλλα καθώς και άκουσα από τα γλυκά μου παιδάκια πολύ όμορφες ιδέες και απορίες για το Πάσχα που δυστυχώς δεν μπορούν να "οπτικοποιηθούν" και να αναρτηθούν...
 Αυτά για φέτος και εύχομαι με υγεία τα επόμενα να είναι καλύτερα...